De Soundcontainer is ontworpen en gebouwd door Frank Leenders (alias Chesko). In de Rotterdamse haven werd een 40ft high cube zeecontainer gekocht en op transport gezet naar Utrecht. Na de container met palletwagens in de Snorfabriek te hebben gezet, kon de bouw beginnen. Er is een compleet geisoleerde box in een box gebouwd. Er is een kleine en grote opname / control ruimte. Afwisselend in te zetten voor opnames, maar ook voor huiskamerconcerten met ruimte tot 40 bezoekers.

Het doel van de Soundcontainer is om muziek op een bijzondere manier centraal te zetten.

Zoals in de Soundcontainer Sessions waarbij intieme sessies opgenomen met cameras en geluid. De Soudcontainer is een podium voor muzikanten met passie. De sessies worden wekelijks online op het eigen Youtubekanaal, zodat iedereen kan meegenieten van de nieuwe sessies en nieuwe muzikanten kan ontdekken.

Iedere week komt er een artiest langs om een sessie op te nemen, wat vervolgens op het YouTube kanaal tete vinden is. Ook komt er elke maand een Shuffle Session in de soundcontainer waar je live verrast wordt door een selectie artiesten van de Soundcontainer. Hier kunnen de bezoekers vooraf de beleving van deze sessie bepalen.

Soundcontainer

2e Daalsedijk 14a

3551 EJ Utrecht

info@soundcontainer.com

Frank 06-19184902